Μέθοδος Αποτοξίνωσης με τη χρηση βιοσυντονισμου

Η ιστορία της υγείας μας ξετυλίγεται όπως ένα βιβλίο. Αν κοιτάξουμε καλά θα δούμε ολόκληρο το πανόραμα των γεγονότων της ζωής μας, που αφήνει τα ίχνη του στο σώμα μας και στην ζωτικότητα μας. Αν αλλάξουμε νοοτροπία και προσέγγιση, είναι πιθανό να δούμε ότι τα γονίδια μας δεν κάνουν κανένα λάθος, μεταφέρουν σωστά τις πληροφορίες που οφείλουν να μεταφέρουν… είμαστε εμείς οι ίδιοι που τα εμποδίζουμε να λειτουργήσουν σωστά, με τα παράσιτα και την ρύπανση που γεμίζουμε τον οργανισμό μας.

Όταν είμαστε άρρωστοι ή αδιάθετοι ή (ακόμα χειρότερα) όταν βασανιζόμαστε από μια χρόνια ασθένεια, είναι πολύ συνηθισμένο να αναρωτιόμαστε: γιατί αυτά τα προβλήματα σε μένα;  Δεν θα υπάρξει ποτέ ένας τρόπος να ξεπεραστούν; Ακόμη χειρότερα, αν είναι ένα αγαπημένο μας πρόσωπο σ’ αυτή τη θέση.

Το 1988, η Αμερικανίδα γιατρός Hulda Clark* έκανε μια σημαντική ανακάλυψη, η οποία έριξε νέο φως στην εξέλιξη της ιατρικής: Ο πυρήνας της θεραπείας της είναι η καταπολέμηση των παρασίτων. Η γιατρός ισχυρίζεται ότι η αιτία πολλών θανατηφόρων ασθενειών είναι τα παράσιτα. Ανακάλυψε πολλούς τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτούς τους κακοήθεις μικροοργανισμούς και να μας θεραπεύσει από πλείστες ασθένειες.

Σύμφωνα με την δρ. Clark, υπάρχουν μόνο δύο προβλήματα υγείας:  Τα παράσιτα και η ρύπανση. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό και πόσο συγκεχυμένα είναι τα συμπτώματα που ένα πρόσωπο έχει, από τη χρόνια κόπωση ως τα διανοητικά προβλήματα, θεωρεί ότι αν ψάξουμε σε βάθος θα βρούμε μόνο δύο αιτίες:  μολύνσεις από περιβαλλοντική ρύπανση και/ή παράσιτα.  Δεν είναι ποτέ η έλλειψη άσκησης, ανεπαρκειών βιταμινών, επιπέδων ορμονών ή κάτι άλλο ο αρχικός αιτιολογικός παράγοντας. Έτσι η λύση στην καλή υγεία είναι προφανής:

Πρόβλημα                Απλούστερη θεραπεία

Παράσιτα                   Ηλεκτρικές συχνότητες και βοτανική θεραπεία

Ρύπανση                   Αποφυγή

Πολλές φορές οι κοινές ασθένειες ή τάσεις σε μια οικογένεια δεν έχουν να κάνουν με την κληρονομικότητα αλλά με τον ίδιο τρόπο ζωής, τον ίδιο τόπο ζωής, τον ίδιο τρόπο διατροφής, αντιμετώπισης των ασθενειών, ακόμα και τον ίδιο τρόπο συμπεριφοράς ή αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας μας. Έτσι, εκτός από την αλλαγή στην ψυχονοητική μας τοποθέτηση, είναι αναγκαίο να φροντίσουμε δύο σημαντικούς παράγοντες: να εντοπίσουμε τις πηγές ρύπανσης και τοξίνωσης του οργανισμού μας και να τις εξαλείψουμε ή να τις αποφύγουμε, και να φροντίσουμε να καθαρίσουμε τον οργανισμό μας, αποτοξινώνοντας τον από τα παθογόνα παράσιτα.

Η εκκαθάριση  των εισβολέων σας είναι ακριβώς το πρώτο βήμα προς την υγεία και την ευεξία. Φυσικά το να είμαστε καλά σε βάθος χρόνου απαιτεί κάτι περισσότερο από την αποτοξίνωση από τα παράσιτα. Στη συνέχεια έρχεται ο πιο κουραστικός στόχος, να βρούμε ποιες είναι οι πηγές τους. Από που προήλθαν; Γιατί εισέβαλαν σε σας τόσο μαζικά. Γιατί σε μας;

 

Τρόπος αντιμετώπισης με συχνότητες και βοτανικό καθαρισμό

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ: Η δρ. Clark συνέχισε το έργο της και σύντομα βρήκε μια νέα μέθοδο  θεραπείας – «zapper», μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία καταστρέφει τα παράσιτα, τους ιούς και τα βακτήρια, χρησιμοποιώντας μικρο-ρεύματα. Ακόμη και πριν από την Hulda Clark, πολλοί γιατροί γνώριζαν ότι οι μικροοργανισμοί δεν αντέχουν την ηλεκτρική ενέργεια με διακριτό φάσμα συχνοτήτων. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα παράσιτα, αλλά και για κάθε είδους βακτηρίων, ιών, μυκήτων και παθογόνων κυττάρων. Αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλά πειράματα, στα οποία οι γιατροί εξουδετέρωναν τα βακτηρίδια σε ιούς χρησιμοποιώντας φάσμα συχνοτήτων. Αν και οι συχνότητες σκότωναν τους παθογόνους μικροοργανισμούς, δεν ήταν επιβλαβείς για την υγεία των ανθρώπων. Αυτή η κατεύθυνση στην ιατρική ονομάζεται βιοσυντονισμός, και είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως υποκλάδος της συμβατικής ιατρικής, σε ορισμένες χώρες, όπως, για παράδειγμα, τη Ρωσία.

Η χρήση συσκευής βιοσυντονισμού (zapper), με βάση τις κλινικές μελέτες που υπάρχουν πλέον σήμερα, μπορεί να δώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, όπως:

 • Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
 • Υποβοήθηση στη θεραπεία των παιδιών με ειδικές ανάγκες (ενίσχυση της δυνατότητας διδασκαλίας και δημιουργικών ικανοτήτων)
 •  Διατήρηση της ευεξίας
 • Υποβοήθηση στη θεραπεία των αρρυθμιών και άλλων ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος
 • Θεραπεία της αϋπνίας
 • Αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα
 • Αναλγητικό αποτέλεσμα
 • Ανακούφιση από το πόνο της ημικρανίας
 • Αντιμετώπιση των φλεγμονών
 • Αντι-οιδηματικό αποτέλεσμα
 • Ενεργοποίηση της αναγέννησης των κυττάρων
 • Μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης
 • Μείωση του άγχους και χαλάρωση
 • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Για τη θεραπεία των ασθενών της, η Hulda Clark δημιούργησε επίσης και μία αντιπαρασιτική συνταγή, η οποία περιείχε αρτεμισία (αψιθιά), γαρίφαλο και μαύρο καρύδι. Αυτή η συνταγή επέτρεψε τον καθαρισμό πάνω από 100 παράσιτων. Ο συνδυασμός αψιθιάς, γαρίφαλου και μαύρου καρυδιού επέτρεψε όχι μόνο την καταστροφή των ώριμων παράσιτων, αλλά και των προνυμφών και των αυγών. Η χρήση των συγκεκριμένων βοτάνων, σε συνδυασμό με την χρήση συσκευής παραγωγής συχνοτήτων αποτοξίνωσης, με πολύ μικρό κόστος, μας βοηθάει να πετύχουμε να αποβληθούν τα προβλήματα και να θεραπευτούν οι χρόνιες παθήσεις.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

Μπορούμε να ξεκινήσουμε από το πρώτο βήμα, το πιο απλό, άμεσο και αποδεδειγμένα από χιλιάδες ανθρώπους αποτελεσματικό. Μια 15/μερη εφαρμογή του συνδυασμού της χρήσης των συχνοτήτων μέσω του ειδικού zapper και της εφαρμογής του βοτανικού καθαρισμού, με κάψουλες Αψιθιάς, Γαρύφαλλου και Βάμμα Καρυδιού είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να κάνουμε μια κάθαρση, ανανέωση και αναζωογόνηση του οργανισμού μας, ένα σημαντικό πρώτο βήμα στην κατάκτηση της υγείας και ευεξίας μας.

Για την εφαρμογή του προγράμματος θα χρειαστούμε μια απλή συσκευή συχνοτήτων “zapper”, καθώς και την απαιτούμενη ποσότητα των βοτάνων για τις 15 μέρες. Η χρήση του zapper δεν ξεπερνάει τα 30’ την ημέρα, ενώ τα βότανα λαμβάνονται από μία έως τρεις φορές την ημέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης τους. Κατά τη διάρκεια των 15 ημερών αποτοξίνωσης είναι απαραίτητο να πίνουμε τουλάχιστον 2lt νερό την ημέρα, για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αποβάλει τοξίνες και νεκρά παράσιτα.

Ξεκινώντας λοιπόν αυτήν την ενεργητική και προσιτή επιδίωξη της επαναφοράς της ισορροπίας, ευεξίας και υγείας στο σώμα μας, να θυμόμαστε ότι υγεία δεν είναι η έλλειψη ασθένειας. Η υγεία είναι κατάσταση της ψυχής! Είναι  το να γελάς με τα αστεία πράγματα… να νιώθεις ευγνωμοσύνη  προς την ίδια την ζωή… να αισθάνεται ευτυχία κοιτάζοντας τον ουρανό ή και τις κατακτήσεις της ανθρωπότητας... είναι να θυμάσαι τις καλές αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας και θεωρείς ότι θα ζήσεις πολλές ακόμα υπέροχες εμπειρίες… υγιής, χαρούμενος και δημιουργικός. Αυτήν την κατάσταση της ψυχής θέλουμε και μπορούμε να την κατακτήσουμε!

 

Ποια είναι η Hulda Clark

Η δρ. Clark είναι μια γνωστή φυσιολόγος, βιοφυσικός και συγγραφέας πολλών βιβλίων εναλλακτικής ιατρικής. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο καναδικό πανεπιστήμιο «Saskatchewan», από όπου αποφοίτησε από την ιατρική και στη συνέχεια ανέβηκε βαθμίδα με εύσημα στον τομέα της βιολογίας. Συνέχισε τις σπουδές της στο «Πανεπιστήμιο McGill», και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα, όπου σπούδασε Βιοφυσική και φυσιολογία του κυττάρου. Κατά το έτος 1958, πήρε πτυχίο στο διδακτορικό της στη φυσιολογία, στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Το 1979, η γιατρός Clarke εγκατέλειψε την έρευνά της η οποία χρηματοδοτούταν από την αμερικανική κυβέρνηση και ξεκίνησε τη δική της. Το 1988, βρήκε την τεχνολογία της σάρωσης ενός οργανισμού για τα ίχνη των παθογόνων μικροοργανισμών. Αυτή η εφεύρεση ονομάστηκε συσκευή «Syncrometer» , η οποία μπορούσε γρήγορα και σωστά να ανιχνεύει ένα μικροοργανισμό ή κακοήθη προβλήματα σε ανθρώπους ή ζώα.

Μια συσκευή Syncrometer λειτουργεί με την αρχή του συσχετισμού των συχνοτήτων. Ό, τι είναι στον οργανισμό μας έχει τη δική του συχνότητα (ή φάσμα συχνοτήτων). Με αυτές τις συχνότητες μπορούμε να ανακαλύψουμε την παρουσία παρασίτων, ιών και βακτηρίων στον οργανισμό. Με τη βοήθεια αυτής της συσκευής, η δρ Clark ανακάλυψε ότι τα παράσιτα είναι η αιτία πολλών «ανίατων» ασθενειών.

 Το 1993, η γιατρός Κλαρκ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η θεραπεία για όλες τις μορφές καρκίνου» στο οποίο εξήγησε τη σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και του παράσιτου «Fasciolopsis buski». Αυτό το ίδιο παράσιτο ήταν παρόν σε κάθε άτομο που έπασχε από καρκίνο. Αντιθέτως, όπου το παράσιτο εξουδετερωνόταν, ο καρκίνος έφευγε. Στη διάρκεια της ζωής της θεράπευσε τον καρκίνο και άλλες ασθένειες σε περισσότερους από 20.000 ασθενείς.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εναλλακτικές θεραπείες δρουν συμπληρωματικά και ολιστικά και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν την κλασική ιατρική ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.