Th.O.T.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΝΟΥ

  • Μπορεί ο ήχος να επηρεάσει και να βελτιώσει τα κύματα του εγκεφάλου;
  • Μπορούν συγκεκριμένες ηχητικές δονήσεις να μας επιφέρουν ισορροπία και αρμονία στα συναισθήματα;
  • Μπορεί ο ήχος να προκαλέσει καθαρότητα και ενδυνάμωση του νου;
  • Μπορεί ο ήχος να επιφέρει την ίδια αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης όπως φέρνει ο διαλογισμός;

Επαναστατικό σύστημα που χρησιμοποιεί τον ήχο της ίδιας μας της φωνής, την ενέργεια των θεραπευτικών κυμάτων scalar και το εξάγωνο νερό μαζί σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία για να προσφέρει όλα τα παραπάνω οφέλη.

(Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε την δική σας συνεδρία Th.O.T. συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας).

 

Σύστημα Ανάλυσης και Θεραπείας, μέσω της Φωνής

Η ζωή είναι ένα ταξίδι στο κέντρο του εαυτού μας και το μυστικό της κρύβεται μέσα στη φωνή μας.

Τώρα μπορούμε να πετύχουμε αρμονική σύνθεση του σώματος, νου και πνεύματος, απλά με τον ήχο της δικής μας φωνής.

Το πιο προηγμένο, φυσικό και αποτελεσματικό σύστημα απελευθέρωσης από το στρες, ισορροπίας και προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο.

Απίστευτα  λεπτομερής εξέταση για να δούμε που ακριβώς βρίσκεται ο πελάτης αυτή τη στιγμή και ποιές είναι οι  βαθύτερες και αληθινές ανάγκες του

Η εξέταση αυτή γίνεται από ένα απλό δείγμα της φωνής του. Η φωνή μας ποτέ δεν λέει ψέματα! Δεν είναι τυχαίο που σε όλο τον κόσμο οι ανιχνευτές ψεύδους είναι μέσω της φωνής.

Όλοι και όλα έχουν μία μοναδική μετρήσιμη δόνηση, που μπορεί (και πρέπει) να μετρηθεί μαθηματικά. Έτσι και η φωνή του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό απαράμιλλο μείγμα από δονήσεις ή συχνότητες. Και υπάρχουν πλέον πολλές  έρευνες που δείχνουν ότι η φωνή μας είναι πιο ατομικευμένη ακόμα και από αυτό το μοναδικό ανθρώπινο δακτυλικό αποτύπωμα μας.

Όλες οι διαδικασίες στο σύστημα αυτό βασίζονται σε επιστημονικές αρχές και ακριβείς μαθηματικούς υπολογισμούς. Αυτό είναι που το κάνει τόσο αποτελεσματικό,  μοναδικό και προηγμένο σε ολόκληρο τον κόσμο!                                                                                              

Ο Πυθαγόρας έλεγε "ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ"

Η φωνή μας όχι μόνο αντανακλά το στρες, τα τραύματα, στεναχώριες, φοβίες και ανησυχίες μας από τις καταστάσεις που ζούμε τώρα ή ζήσαμε στο παρελθόν, αλλά είναι και το  κλειδί για να ξεκλειδώσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε σαν άνθρωποι και να μπορέσουμε να ζήσουμε όλες τις δυνατότητες και τα όνειρα που έχουμε.

 

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Οι συχνότητες και πρότυπα που είναι στη φωνή μας είναι σαν ένας χάρτης του υποσυνείδητου τα οποία όταν τα αναλύσουμε και τα καταλάβουμε, αυτά γίνονται ένας οδηγός για το προσωπικό μας ταξίδι προς την ολοκλήρωσή μας.

Υπάρχουν πάρα πολλές θεραπευτικές μέθοδοι Ενεργειακής Ιατρικής, όμως αυτές οι μέθοδοι μετρούν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο με την διαίσθηση του θεραπευτή και όχι με συγκεκριμένη εξέταση του πελάτη. Η θεραπεία μέσω της Ανάλυσης της Φωνής είναι το πλέον ακριβές και αποτελεσματικό εργαλείο στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι γιατί χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό λογισμικό αλγόριθμο, ο οποίος αποκωδικοποιεί και ψηφιοποιεί τον κώδικα της φωνής μας, μπορούμε  να ανακαλύψουμε, με μαθηματική ακρίβεια, τα προσωπικά μας αδύνατα σημεία, τα τραύματα και τα περιοριστικά μας πιστεύω  και να τα διορθώσουμε εύκολα και ακούραστα.

Σημαντικό είναι ότι ο πρωτοποριακός λογισμικός αλγόριθμος μας βρίσκει επίσης και της διατροφικές βιοχημικές ελλείψεις που έχει ο οργανισμός μας και της διορθώνει. Αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί οι επιστήμονες μας λένε τώρα, ότι πολλές φορές μπορεί να μην  φταίει ο άνθρωπος ο ίδιος για μία μη επιθυμητή συμπεριφορά του αλλά κάποια διατροφική έλλειψη του οργανισμού του.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Θ.Ο.Τ.

Το σύστημα ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΝΟΥ (Θ.Ο.Τ.) επεξεργάζεται μια μικρή ηχογράφηση της φωνής σας. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ένα επαναστατικό λογισμικό αλγόριθμο, ο οποίος ψηφιοποιεί ολόκληρο το φάσμα της φωνής σας και μετράει και εξετάζει  πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια μονάδες πληροφοριών από αυτήν. Έτσι ο αλγόριθμος αυτός ανακαλύπτει με μαθηματική ακρίβεια τα τραύματα και προσωπικές αδυναμίες και δυσκολίες καθώς και της διατροφικές βιοχημικές ελλείψεις που σας κρατάνε πίσω. (Λειτουργεί όπως ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ)

Έχοντας διαπιστώσει τις αδυναμίες και ελλείψεις, το ίδιο σύστημα, δημιουργεί τις συγκεκριμένες συχνότητες, σε μορφή ήχου, οι οποίες θα σας επαναφέρουν σε πλήρη ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, στο φυσικό, το νοητικό, το συναισθηματικό, νευρολογικό και κυτταρικό επίπεδο. Αυτές της ηχο-συχνότητες, εμείς τις λέμε ολογραφικούς τόνους και είναι σαν μία εντελώς προσωπική ορχηστρική συμφωνία που φτιάχνεται μόνο για σας προσωπικά.

Τρόπος αναπλήρωσης και ενδυνάμωσης

  1. Προσωπικοί ολογραφικοί τόνοι - CD

Χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνολογία ήχου δημιουργούμε ένα CD με αυτούς τους προσωπικούς ολογραφικούς τόνους σας.

Όταν είναι έτοιμο το CD, κάνουμε την συνεδρία «ΑΥΤΟΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ», δηλαδή με έναν μοναδικό τρόπο παίζουμε σε σας αυτό το προσωπικό CD μέσα από μια γεννήτρια ειδικών  θεραπευτικών κυμάτων SCALAR.

Η συνεδρία αυτή  δημιουργεί μία αρμονία και στα πιο βαθιά επίπεδα της ύπαρξής σας και προωθεί την απελευθέρωση του αποθηκευμένου συναισθηματικού στρες, κρυμμένων φοβιών, κατάθλιψης και ανησυχιών καθώς και την βιοχημική εξισορρόπησή του.

Η προσωπική ελευθερία, ελαφρότητα και καθαρότητα του νου που έρχεται από την εσωτερική αρμονία με αυτόν τον τόσο ακριβή και φυσικό τρόπο αυξάνει την αντίληψη και την διαίσθησή μας, γινόμαστε πιο χαρούμενοι, πιο δημιουργικοί, έχουμε περισσότερη ενέργεια και ευθυγραμμιζόμαστε πιο εύκολα και σωστά με το σκοπό της ζωής μας.

Το CD με τους προσωπικούς μας τόνους το παίρνουμε μαζί μας στο σπίτι και το ακούμε καθημερινά, ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα ισορροπίας και ενδυνάμωσης  της συνεδρίας. Οι δονήσεις ήχου του CD που λαμβάνονται μέσα από το ακουστικό κανάλι βοηθάνε να απελευθερωθούμε από τους παλιούς, δυσλειτουργικούς τρόπους σκέψης και διευκολύνουν την ανάπτυξη νέων νευρολογικών διαδρομών.

  1. Προσωπικοί ολογραφικοί τόνοι σε ΝΕΡΟ

Στην προηγμένη τεχνολογία ήχου, ένας έλικας  χρησιμοποιείται  για να αποτυπώσει τους προσωπικούς μας τόνους σε ένα ειδικό ΕΞΑΓΩΝΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. Δημιουργώντας έτσι την προσωπική μας Δομημένη Φόρμουλα. Το εξάγωνο νερό είναι η πιο προγραμματιζόμενη ουσία πάνω στον πλανήτη μας και καθώς είμαστε κατά κύριο λόγο νερό, το ειδικό εξάγωνο νερό που έχει αποτυπωμένους τους προσωπικούς μας τόνους είναι ο τέλειος τρόπος για να πάνε οι πληροφορίες των συχνοτήτων βαθιά μέσα στα κύτταρά μας.

Πίνοντας την Προσωπική μας Δομημένη Φόρμουλα Εξάγωνου Νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας όχι μόνο ενυδατώνεται το σώμα πιο αποτελεσματικά, αλλά επίσης συνεχίζει να στέλνει στα κύτταρα και σε όλο το σώμα τις συχνότητες που φέρνουν υγεία, ισορροπία, αρμονία, ευεξία και αίσθηση σκοπού.

  1. Προσωπικοί ολογραφικοί τόνοι σε ΧΑΛΑΖΙΑ

Οι προσωπικοί μας ολογραφικοί τόνοι, αποτυπώνονται και σε έναν κρύσταλλο χαλαζία. Ο χαλαζίας αυτός μπορεί να μας συντροφεύει καθημερινά, καθώς τον φοράμε επάνω μας, συμπληρώνοντας και ολοκληρώνοντας τους τρόπους επίτευξης της υγείας και ισορροπίας μας.

4. Προσωπικοί ολογραφικοί τόνοι σε ΛΑΔΙ

Οι προσωπικοί μας ολογραφικοί τόνοι αποτυπώνονται σε ένα έλαιο, που χρησιμοποιείται σε μαλάξεις (μασάζ), συμπληρώνοντας με έναν πλήρη τρόπο τον συντονισμό μας, σε σώμα και ψυχή.

  (Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε την δική σας συνεδρία Th.O.T. συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας).

 

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ;

Αρχικά να σημειώσουμε ότι η θεραπεία αυτή βασίζεται σε  επαναστατική τεχνολογία και σε επιστημονικά τεκμηριωμένες αρχές, με αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα θετικά αποτελέσματα, τα οποία όμως ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Για μερικούς από εμάς τα αποτελέσματα μετά την συνεδρία είναι πολύ διακριτικά. Δεν νοιώθουμε πολύ διαφορετικά. Έτσι και οι αλλαγές στην συμπεριφορά μας είναι διακριτικές. Αισθανόμαστε ότι οι νέες σκέψεις, ιδέες και πράξεις γίνονται από μόνες τους εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από εμάς. Αυτά μπορεί να είναι καινούργια πράγματα η πράγματα που παλαιότερα θα μας ήταν πολύ δύσκολο και αδιανόητο να κάνουμε (πχ. η κλειστοφοβία). Μερικές φορές χρειάζεται τις αλλαγές αυτές να μας τις υποδείξει κάποιο οικείο πρόσωπο που θα ’χει διαπιστώσει την εμφανή βελτίωση μας.

Άλλες φορές μπορεί να δούμε της αλλαγές μας και να  θεωρούμε ότι είναι θέμα απλής σύμπτωσης, ότι απλά «έτυχε». Αλλά, όταν κοιτάξουμε τη κατάσταση με μεγαλύτερη προσοχή θα διαπιστώσουμε ότι οι θετικές διαφορές που  έχει η συμπεριφορά μας δεν είναι καθόλου τυχαίες και πως αυτή η θετική αλλαγή έχει άμεση σχέση με την νέα κατεύθυνση που έχουμε προς την δική μας προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη.

Για άλλους από μας τα αποτελέσματα είναι πιο έντονα και ξεκάθαρα και φυσικά τα νοιώθουμε και τα καταλαβαίνουμε. Οι νέες μας σκέψεις και πράξεις εμφανίζονται με μεγάλη καθαρότητα και συνειδητοποίηση με τις θετικές αλλαγές στη συμπεριφορά μας να είναι ολοφάνερες όχι μόνο σε εμάς αλλά και στον περίγυρο μας. Πράγμα που συνεπάγεται ότι βλέπουμε πράγματα, καταστάσεις, συμπεριφορές και ευκαιρίες πολύ πιο καθαρά από πριν. Πράγματα και καταστάσεις που μόνο ονειρευόμασταν ή δεν τολμούσαμε τώρα τα κάνουμε, τώρα τα πραγματοποιούμε, όπως π.χ να ζητάμε κάτι από άλλους ή ή να τολμάμε μια αλλαγή στη δουλειά μας.

Σίγουρα δεν γινόμαστε  αυτόματα ένας τέλειος άνθρωπος. Οι αλλαγές γίνονται μέσα μας και μάλιστα σταδιακά, όπως όταν ξεφλουδίζουμε ένα κρεμμύδι. Όμως για πρώτη φορά δεν εξαρτόμαστε από κανέναν. Γιατί είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, η ίδια η φωνή μας, που παίζει τον ρόλο του οδηγού-αρχηγού στη ζωή μας και για αυτό πάντα τα αποτελέσματα είναι θετικά, αφού γινόμαστε συνεχώς πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι, έχοντας περισσότερη συνοχή σώματος, νου και πνεύματος, ισορροπώντας την βιοχημεία μας και τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου μας.

 

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

Κύριος σκοπός αυτής της καινοτόμας τεχνολογίας είναι η αύξηση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων. Σύμφωνα με κορυφαίους επιστήμονες του νου οι κύριες αιτίες  που οι άνθρωποι δεν αυξάνουν της δυνατότητές τους στο μέγιστο είναι εξ αιτίας των φοβιών και περιοριστικών τους πιστεύω που κουβαλάνε μέσα τους μια ζωή αλλά και την έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στο δεξί και στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους. Αν δεν έχουμε την πρόοδο που θέλουμε στη ζωή μας και που μπορούμε να έχουμε, είναι γιατί μας κρατάνε δέσμιους οι φοβίες, τα περιοριστικά πιστεύω μας και γιατί δεν αξιοποιούμε όλη τη δύναμη του νου μας.

Χρησιμοποιώντας  την ίδια μας την φωνή σαν οδηγό αλλά και σαν διαδρομή ολοκλήρωσης μέσα από ένα από  τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα εργαλεία στο πλανήτη μπορεί  φέρει την αύξηση των δυνατοτήτων μας αλλά και της συνειδητότητας μας εύκολα και απλά. 

Αυτή η τεχνολογία είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μέσα που συμβάλει άμεσα στη  βελτίωση του ανθρώπου και συνεπώς όσοι πιο πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο δρόμο της προσωπικής βελτίωσης και γίνονται  καλύτεροι τόσο καλύτερη θα γίνετε  κοινωνία μας, η χώρα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα. Επίσης εξασφαλίζει γαλήνη, σταθερότητα, ισορροπία και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα μας.

Όσο συχνότερα την χρησιμοποιούμε τόσο καλύτεροι γινόμαστε. Μόνο ο ουρανός είναι το όριο μας.

Δυο πράγματα δεν ξέρουμε στη ζωή: Πότε θα πεθάνουμε και πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε! Η επιλογή αυτή ανήκει στον κάθε ένα μας προσωπικά!

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ;

Στη πραγματικότητα η ακρόαση του cd μας και η καθημερινή κατάποση του νερού μας στο σπίτι μας είναι ήδη μια προσπάθεια. Πραγματοποιούμε  και συμμετέχουμε ενεργά και συνειδητά σε κάτι που αφορά την προσωπική μας βελτίωση και αυτό από μόνο του μας βάζει στη  πρόθεση ότι θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Τα υπόλοιπα βασίζονται  στη δύναμη της τεχνολογίας αφού όλες οι διαδικασίες μας στηρίζονται σε επιστημονικές αρχές. Δηλαδή χρησιμοποιώντας την αρχή της συνοχής και της  δόνησης - όπου μια δόνηση συχνότητας υποστηρίζει μια άλλη όμοια δόνηση - μπορούμε να δημιουργήσουμε την επιθυμητή ισορροπία. Αυτό που κάνουμε με την μέθοδο Θ.Ο.Τ., μέσω της ανάλυσης της φωνής, είναι να βρίσκουμε και να καθρεπτίζουμε τις ενεργειακές ανάγκες του σώματος.

Φόρμα ενδιαφέροντος για την "Θεραπεία Ολογραφικού Τόνου"

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις μας ή και να κλείσουμε το δικό σας ραντεβού εφαρμογής Th.O.T.