ATLASPROFILAX

O ΑΤΛΑΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

αλλά, αν δεν βρίσκεται στη σωστή θέση, ευθύνεται και για μεγάλο αριθμό επίπονων ενοχλήσεων και ασθενειών. 

Στην εικόνα φαίνεται ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος, ο επονομαζόμενος Άτλας, πάνω στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο (Axis).

Η μέθοδος Atlasprofilax® αποτελεί μια φυσική και αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης και αυτοθεραπείας, παγκοσμίως μοναδική, η οποία επαναφέρει τον Άτλαντα στην σωστή του θέση.

Ο άτλας είναι ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος και μαζί με τον δεύτερο σπόνδυλο ο άξονας σχηματίζει τον σύνδεσμο που συνδέει το κρανίο με τη σπονδυλική στήλη. Ο άτλας (C1) όχι μόνο φέρει το κρανίο, αλλά είναι επίσης υπεύθυνος για την αναστολή, την ισορροπία και τη διαχείριση της σπονδυλικής στήλης και του ανθρώπινου σκελετού. Το AtlasPROfilax® είναι μια τεχνική νευρομυϊκού μασάζ που επικεντρώνεται στους βραχείς μύες του αυχένα - στους υποκρυπημένους μύες - που περιβάλλουν και σταθεροποιούν τις αρθρώσεις κεφαλής (βάση του κρανίου, του άτλαντα και των άκρων των σπονδύλων).

Διόρθωση και Αυτοθεραπεία

Ο Rene C. Schumperli ανέπτυξε μια επαναστατική μέθοδο που επιτυγχάνει την ευθυγράμμιση του σπονδύλου του άτλαντα χωρίς ρωγμές, τραχύ χειρισμό ή έλξη, σε μία μόνο συνεδρία. Μετά το δονητικό μασάζ των κοντών μυών του λαιμού, ο άτλας μπορεί να κινηθεί στην φυσική του θέση. Η απελευθέρωση της μυϊκής τάσης στο λαιμό διορθώνει τη συμπίεση του συνδέσμου και της μυϊκής μάζας στον σπόνδυλο του άτλαντα, παράγοντας θετική επίδραση στο σώμα και ενθαρρύνοντας τη θεραπευτική ικανότητα. Το AtlasPROfilax® είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική, εφάπαξ εφαρμογή και δεν παρουσιάζει κανένα κίνδυνο για την υγεία.

Η αποκατάσταση

Όταν ο Άτλας επανέλθει στην σωστή του θέση τότε είναι δυνατή η αποκατάσταση της σωματικής ισορροπίας. Αρχίζει η πολύτιμη διαδικασία της αυτοθεραπείας και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί καλύτερα. Η αποκατάσταση των κυττάρων και των οργάνων δεν γίνεται όμως από την μια μέρα στην άλλη. Μετά την διόρθωση του Άτλαντα με την μέθοδο ATLASPROFILAX® αντιδρά κάθε οργανισμός διαφορετικά, ανάλογα με την σωματική και ψυχική του κατάσταση. Υποστηρίξτε την διαδικασία της αυτοθεραπείας με τακτικά μασάζ του αυχένα και της πλάτης.

Σε ποιες περιπτώσεις χρειαζόμαστε την μέθοδο AtlasPROfilax®;

- Αυχενικό σύνδρομο (συνήθως συνοδεύεται από πόνο, δυσκαμψία, ζαλάδες, μουδιάσματα κ.ά.,)

- Ευθειασμός

- Προβλήματα σπονδυλικής στήλης (κήλες, οσφυαλγία, ισχυαλγία, κλπ)

- Σκολίωση, κύφωση

- Διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα στην πλάτη

- Προβλήματα στις αρθρώσεις

- Ίλιγγοι, πονοκέφαλοι, εμβοές, κλπ 

Είναι ασφλαής η εφαρμογή AtlasPROfilax®;

Η μέθοδος AtlasPROfilax® δεν ενέχει κανένα κίνδυνο για την υγεία, επειδή ο μηχανικός κραδασμός είναι προσαρμοσμένος σε κάθε άτομο και λειτουργεί χωρίς καμία χειραγώγηση ή άμεση επαφή με τον σπόνδυλο του άτλαντα. Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο στους κοντούς μύες του λαιμού για να αφήσει τον άτλαντα να μετακινηθεί στη φυσική και σταθερή του θέση.

Η εφαρμογή AtlasPROfilax μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από ειδικό AtlasPROfilax (Atlasprof) που έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην Ακαδημία AtlasPROfilax της Ελβετίας. 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του AtlasPROfilax και άλλων τεχνικών;

Η ουσιώδης διαφορά μεταξύ της μεθόδου AtlasPROfilax και άλλων τεχνικών για τη διόρθωση του άτλαντα βασίζεται στην αποσυμπίεση των κονδύλων που δημιουργείται μέσω της απελευθέρωσης των μυών και των συνδέσμων στην περιοχή του τραχήλου και κατά συνέπεια οδηγεί σε μόνιμη ευθυγράμμιση. 

Ποιότητα της εφαρμογής

Η μέθοδος Atlasprofilax® μπορεί και πρέπει να ασκείται μόνο με ακρίβεια και ασφάλεια από έναν ειδικό εφαρμοστή - τον λεγόμενο Atlasprof® - που εκπαιδεύεται στην AtlasPROfilax Academy Switzerland®. Μόνο εκείνοι που είναι εγγεγραμμένα στον επίσημο κατάλογο του δικτυακού τόπου της Atlasprof® είναι εξουσιοδοτημένοι να τηρούν και να πληρούν τα πρότυπα ποιότητας τόσο της International Association of Qualified Atlasprofs (IAQA) όσο και της Ακαημίας AtlasPROfilax της Ελβετίας.

Πόσο χρόνο απαιτεί η θεραπεία AtlasPROfilax; 

Η εφαρμογή της μεθόδου AtlasPROfilax® πραγματοποιείται σε μία προγραμματισμένη συνάντηση, διάρκειας 45-60 λεπτών, κατά την οποία:

  • Γίνεται μία ενημερωτική συνομιλία
  • Συμπληρώνεται το έντυπο αίτησης του πελάτη
  • Γίνεται εκτίμηση της κατάστασης (διαγνωστικό πρωτόκολλο) από τον ειδικό Atlasprof®
  • Εφαρμογή της διαδικασίας AtlasPROfilax®

Για την ολοκλήρωση της αποθεραπείας 

Μετά τη θεραπεία του Άτλαντα το σώμα σας επανέρχεται στη σωστή θέση. Ωστόσο, αυτή η νέα κατάσταση για το σώμα απελευθερώνει συσσωρευμένες εντάσεις και μπλοκαρίσματα που είτε υπήρχαν εκ γενετής είτε συσσωρεύτηκαν κατά την διάρκεια της ζωής μας. Για να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά αυτή η μετάβαση, συστήνεται  η ολοκλήρωση της αποθεραπείας να γίνεται αμέσως μετά  τη θεραπεία.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» προσφέρει την δυνατότητα σε όσους έχουν μόλις κάνει την θεραπεία του Άτλαντα, να ολοκληρώσουν την αποθεραπεία κάνοντας ειδικές μαλάξεις μυοσκελετικού.

Το μυοσκελετικό μασάζ :  Η συγκεκριμένη τεχνική μάς επιτρέπει, μέσω της χαλάρωσης του μυϊκού συστήματος  να πετύχουμε την αποφόρτιση  των αποθηκευμένων εντάσεων στους μύες και την αποβολή του γαλακτικού οξέως. Βοηθάμε το σώμα μας να παραμείνει χαλαρό καθώς "μαθαίνει" την νέα ορθή στάση ισορροπίας, μετά την ανάταξη του Άτλαντα.

VIDEO για την μέθοδο AtlasPROfilax®

1. Παρακολουθείστε ένα μικρό ενημερωτικό video με τον εκπρόσωπο της Atlasprofilax, συνεργάτη των "Εσπερίδων", κ. Hristov "AtlasPROfilax® Εσπερίδες"

2. Παρακολουθείστε ένα video για την μέθοδο, με τίτλο "AtlasPROfilax highlights 2016 and brief introduction to the method IAQA edition" (είναι στην αγγλική γλώσσα) 
 
3. Παρακολουθείστε ένα video για την μέθοδο, με τίτλο "A surgeons thoughts after his own treatment IAQA edition" (είναι στην αγγλική γλώσσα)
 
 
 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα:
«Ασθένεια, πόνος, αναπηρία, υπανάπτυξη, πρόωρος θάνατος» Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Συγγραφέας: Rene-Claudius Schümperli.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον δικό σας Atlasprof® ή από τον εκδοτικό οίκο Editions a la Carte, Avenue de la Gare, CH-3960 Sierre, Τηλ. +41 (0) 27 451 24 28

 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
"ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ", Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης, Πτολεμαίων 30, 3ος όρ., Στάση Αντιγονιδών, Τηλ. 2310531365

 

Φόρμα συμμετοχής για ATLASPROFILAX

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσουμε το ραντεβού σας.