χαλαρωτικο Μασάζ κεφαλής

Το κεφάλι μας φιλοξενεί το όργανο ελέγχου όλου του σώματος μας, και όχι μόνο… Έτσι δεν είναι παράξενο που συγκεντρώνει όλη την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα, που εντοπίζονται στην περιοχή του κεφαλιού, αλλά και στον αυχένα και τους ώμους μας.

Το μασάζ κεφαλής, εμπνευσμένο από την ανατολική (ινδική) παράδοση, αλλά προσαρμοσμένο στην δική μας αντίληψη και τεχνική, είναι μια αποδεδειγμένα φυσική μέθοδος που προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής.  Έχει τις ρίζες του στην Αγιουβερδική θεραπευτική τέχνη που εφαρμόζεται εδώ και 3000 χιλιάδες χρόνια.

Η εφαρμογή του βελτιώνει την κυκλοφορία στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο κρανίο, ενώ ξεμπλοκάρει τους μύες στον αυχένα και τους ώμους. Μπορεί να μας χαλαρώσει, να μας ανακουφίσει από πόνους και να δημιουργήσει μια απίστευτη ευφορία, που θα αλλάξει όλη μας τη διάθεση. Χαρίζει γαλήνη, ανακουφίζει από το στρες, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, τον θυμό και το άγχος.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ εκτελούνται κινήσεις στο πρόσωπο, στο τριχωτό της κεφαλής, στον αυχένα και στους ώμους, διαγράφοντας νοητές γραμμές ή κύκλους, καθώς και πιέσεις ήπιας, μεσαίας και δυνατής έντασης, σε διάφορα σημεία και με διάφορους ρυθμούς.

Μπορεί ακόμα να αποδειχτεί θεραπευτικό σε προβλήματα όπως το απλό ή αλλεργικό συνάχι, η ιγμορίτιδα, καθώς και διάφορα είδη πονοκεφάλων, ανεξάρτητα από την αιτία που τους προκαλεί.

Οφέλη

  • Ξεμπλοκάρισμα μυών αυχένα και ώμων
  • Χαλάρωση και ηρεμία
  • Αντιμετώπιση του άγχους, του θυμού και του στρες
  • Ανακούφιση από πονοκεφάλους
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας (αντιμετώπιση υπέρτασης)
  • Αντιμετώπιση αϋπνίας
  • Βελτίωση διάθεσης (ευφορία)

Διάρκεια συνεδρίας 50’

ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ όταν υπάρχουν κακώσεις στον αυχένα και την ωμική ζώνη, μώλωπες, φλεγμονές, εγκαύματα, πυρετός, σε υποτασικούς κ.ά.