Rejuvance


Η Ομορφιά δεν είναι παρά τα χνάρια πάνω στο πρόσωπο και στο σώμα μας της Αρμονίας που βιώνουμε, δηλαδή της ηρεμίας, ισορροπίας, ευεξίας και υγείας μας. Το Rejuvance είναι μια φυσική, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος, που προσφέρει ευεξία και ομορφιά ταυτόχρονα.

Πρόκειται για ένα επαναστατικό μασάζ ανανέωσης, ένα φυσικό «λίφτινγκ» προσώπου με την τεχνική των δακτυλοπιέσεων. Χαλαρώνει τους τεταμένους μύες, τονώνει και συσφίγγει τις χαλαρές περιοχές, απαλύνει τις ρυτίδες, δίνει λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα. Επιπλέον καταπολεμά τους πονοκεφάλους, ημικρανίες, κλπ.

Το πρόσωπο μας αποτελείται από 91 μύες, πάνω στους οποίους ο θεραπευτής εφαρμόζει βιοενεργειακό μασάζ, με πολύ απαλές και μικρές κινήσεις. Δουλεύει κυρίως στον συνδετικό ιστό, την στοιβάδα του δέρματος που είναι υπεύθυνη για την καλή οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας,  χαλαρώνει τους μύες του προσώπου, ενώ προάγεται η καλύτερη λειτουργία των 2 βασικών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Το άγχος, η ένταση, η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας φωλιάζουν στις εκφράσεις του προσώπου μας. Αυτόματα οι μύες συσπώνται και σιγά σιγά παγώνου αυτά τα σφιξίματα. Το αποτέλεσμα είναι να σκληραίνει το πρόσωπο και να αποτυπώνει δυσαρμονία, κούραση, ένταση, στρες.

Το Rejuvance απελευθερώνει τις εντάσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, του αυχένα και των ώμων, ξεμπλοκάρει τους πιασμένους μύες και τον συνδετικό ιστό, με αποτέλεσμα το δέρμα να ξαναποκτά τον φυσικό του τόνο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανεβαίνουν, η επιδερμίδα γίνεται λεία και απαλή, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι βαθιές ρυτίδες λειαίνουν και η έκφραση του προσώπου γίνεται πιο γαλήνια, λαμπερή και όμορφη.

Ακόμη, το γεγονός ότι δουλεύονται πολύ σημαντικά βελονιστικά σημεία, που βρίσκονται στην περιοχή του προσώπου, δίνει επιπλέον οφέλη που βοηθούν την αποτοξίνωση, την ισορροπία και την ξεκούραση όλου του σώματος.

Επιπλέον, στα αποτελέσματα των συνεδριών Rejuvance βρίσκουμε χαλάρωση για όλο το σώμα, μείωση του στρες, ανακούφιση από πονοκεφάλους ή ημικρανίες και βελτίωση του ύπνου μας. 

 

Οι θεραπευτικές συνεδρίες

Μια βασική θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6-7 συνεδρίες, με συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα, διάρκειας 60-70΄.

Για μόνιμα αποτελέσματα συστήνεται επανάληψη όλων των συνεδριών μία ή δύο φορές τον χρόνο, ενώ είναι πολύ ωφέλιμο να γίνονται μεμονωμένες συνεδρίες κάθε 1 ή δύο μήνες, για την καθημερινή μας ανάγκη για ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο, αλλά και πριν από κάποια σημαντική για μας περίσταση (π.χ. γάμο, ομιλία, κλπ).

Κάθε συνεδρία δρα αθροιστικά στην προηγουμένη, ενεργοποιώντας την κυτταρική μνήμη του σώματος. Φυσικά για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων είναι καλό να φροντίζουμε την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, να ακολουθείται και ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, και να γίνεται κάποια ήπια σωματική άσκηση.

 

Περιγραφή θεραπευτικών συνεδριών

1η συνεδρία: Απελευθέρωση του συνδετικού ιστού σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας, ανακούφιση από εντάσεις, λάμψη σε όλο το πρόσωπο, ευεξία σε όλο το σώμα.

2η συνεδρία: Απελευθέρωση του συνδετικού ιστού στο μέτωπο, την περιοχή γύρω από τα μάτια και το τριχωτό της κεφαλής, καθώς και μυϊκή απελευθέρωση στο κεφάλι και το μέτωπο. Έτσι απαλύνονται οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το μέτωπο, ανεβαίνουν τα χαρακτηριστικά της περιοχής (φρύδια), ανακουφίζονται εντάσεις και πόνοι που σχετίζονται με το κεφάλι, τα μάτια, τα αυτιά, πονοκέφαλοι και ημικρανίες, κ.α.

3η συνεδρία: Απελευθέρωση του συνδετικού ιστού και μυϊκή απελευθέρωση στην περιοχή από τα μάτια ως το στόμα. Τονώνονται τα πεσμένα χαρακτηριστικά (πχ η ρινοπαρειακή αύλακα), λειαίνονται οι ρυτίδες (πχ γύρω από το άνω χείλος), ανακουφίζονται οι εντάσεις στους μύες της περιοχής (πχ πόνοι στη γνάθο, τρίξιμο των δοντιών), διευκολύνεται η ομιλία και η μάσηση, και αναδεικνύεται ένα όμορφο και άνετο χαμόγελο.

4η συνεδρία: Απελευθέρωση του συνδετικού ιστού και μυϊκή απελευθέρωση από την κάτω γνάθο ως τον λαιμό και το ντεκολτέ, που ανακουφίζει από τις εντάσεις της περιοχής, νονώνει τις χαλαρές περιοχές του λαιμού (πχ προγούλι), λειαίνει τις ρυτίδες, ανασηκώνει το ντεκολτέ. Ακόμη διευκολύνει την προφορική έκφραση, την ομιλία, ακόμα και το τραγούδι.

5η συνεδρία: Απελευθέρωση του συνδετικού ιστού και μυϊκή απελευθέρωση στην περιοχή του αυχένα, της ωμοπλάτης και των ώμων, που τονώνει τους χαλαρούς μύες, ανακουφίζει από πόνους και προσφέρει χαλάρωση, ξεκούραση και αναζωογόνηση σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

6η συνεδρία: Γενική εργασία σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, στα σημεία των προηγούμενων συνεδριών, με έμφαση στις περιοχές που χρειάζεται περισσότερο. Αυτό προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας, τελειοποιεί τα αισθητικά αποτελέσματα, το πρόσωπο αποκτά μια λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Οι συνεδρίες rejuvance γίνονται από έμπειρους και εξειδικευμένους εφαρμοστές των "Εσπερίδων" σε ατομικές συνεδρίες ή σε πακέτα συνεδριών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.

 

Πότε να την αποφύγουμε

Η τεχνική Rejuvance συνδυάζεται με τη συμβατική αισθητική. Αντενδείκνυται όμως για πάσχοντες από σοβαρές δερματολογικές παθήσεις, εγκύους, καθώς και όσους έχουν κάνει οποιαδήποτε θεραπεία τύπου «μεσοθεραπείας» (μπότοξ, filler, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ).