Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6932 530 925

esperidescenter@gmail.com

ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Προετοιμάζουμε το σώμα μας για το καλοκαίρι...

...όχι μόνο στο τομέα της εμφάνισης αλλά και της υγείας και ευεξίας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον ήλιο και την θάλασσα, με όλα τα ευεργετικά τους αποτελέσματα.

Έχουμε ετοιμάσει για σας ένα προνομιακό πακέτο γνωριμίας, που περιλαμβάνει:

- 1 λεμφικό μασάζ

- 1 αναζωογονητικό μασάζ με πουγκιά

- 1 μασάζ για την κυτταρίτιδα με βεντούζες

ΔΩΡΟ: Μία μέτρηση σε ειδικό Κβαντομαγνητικό Αναλυτή

Το πακέτο περιλαμβάνει τις τρεις (3) συνεδρίες μάλαξης, διάρκειας 60', και τον κβαντομαγνητικό έλεγχο, στην ειδική τιμή των 59€ (από αρχική τιμή 180 €).

Η προσφορά έχει διάρκεια από 2 έως και 15 Μαίου.

Περισσότερες πληροφορίες 
 

 

Μέθοδος Επίπλευσης

 

Το 1950 ο John C. Lilly εφηύρε το «Floating Tank» και τώρα, εφτά δεκαετίες αργότερα,  έφτασε τελικά και στην Ελλάδα.  Είναι γνωστό σαν «Μέθοδος Επίπλευσης», μια απίστευτα ευεργετική εμπειρία με εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά στις "Εσπερίδες"!

Η μέθοδος επίπλευσης είναι ο ιδανικότερος τρόπος για βαθιά χαλάρωση και ανανέωση. Το μυαλό μπαίνει σε κατάσταση «διαλογισμού» και το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει σε μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή που περιέχει 25 πόντους νερού ελεγχόμενης θερμοκρασίας και  μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Όταν το σώμα χαλαρώνει, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει στους κουρασμένους μύες και απομακρύνει τις τοξίνες προσφέροντας ανακούφιση από τραύματα, ασθένειες και το καθημερινό άγχος.

Η μηδενική βαρύτητα βοηθά στη χαλάρωση των μυών, κατά συνέπεια και στην ευκολότερη  ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Επιπλέον,  η μεγάλη περιεκτικότητα του θαλάμου σε μαγνήσιο επιτρέπει την πρόσληψη και απορρόφηση του από τον οργανισμό με βαθμό υψηλότερο από τις υπόλοιπες γνωστές μεθόδους σήμερα, συμβάλλοντας στην ταχύτατη αποβολή γαλακτικού οξέως από τους ιστούς  του σώματος, καθώς και στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο είναι βασικό δομικό συστατικό των  οστών.

Ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων μπορεί να ωφεληθεί από τα ευεργετικά αποτελέσματα της μεθόδου επίπλευσης, τα οποία έχουν διαπιστωθεί και στοιχειοθετηθεί και ιατρικά μετά από έρευνες:

*      Ανακούφιση του πόνου και ανάρρωση: στις κλειδώσεις, στην πλάτη (δισκοπάθεια), στον αυχένα, στους σπονδύλους, ημικρανίες, τραύματα από αθλήματα  κ.τ.λ.  

*      Ανάρρωση και βελτίωση απόδοσης των αθλητών: μειώνει την παραγωγή γαλακτικού οξέος και την αδρεναλίνη, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγ

ωγή ενδορφινών και  επίσπευση του χρόνο αποκατάστασης καθώς και την ανακούφιση του πόνου.

*      Απομάκρυνση του άγχους και βελτίωση συγκέντρωσης: προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία, ενώ ταυτόχρονα δίνει ενέργεια και αναζωογονεί τη νοητική διαύγεια.

*      Εγκυμοσύνη και Γονιμότητα:  Ανακουφίζει την πίεση στην πλάτη της εγκύου, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία και την κατανομή του οξυγόνου καθώς και των θρεπτικών συστατικών.  Επίσης η μητέρα αποκτά ψυχική σύνδεση με το μωρό της.

*      Αυτοΐαση:  ωφέλιμο  για άτομα που υποφέρουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Πάρκινσον, εγκεφαλικά επεισόδια, ρευματοπάθειες καθώς και αρθρίτιδα. 

*      Αΰπνία: η αρτηριακή πίεση ελαττώνεται και αυτό βοηθά στο να απολαμβάνετε πιο ήρεμο ύπνο.

Η μέθοδος επίπλευσης έχει χαρακτηριστεί ως ένα «Θαύμα» από ανθρώπους που την έχουν χρησιμοποιήσει.  Αποτελεί τον πιο αποτελεσματικ

ό τρόπο για χαλάρωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.  Έχει αποδειχθεί ότι μία ώρα «επίπλευσης» ισοδυναμεί με 4-8 ώρες ύπνου.

www.cbsnews.com/news/floating-sensory-deprivation-tank-john-dickerson-reflection/

 

Ειδικό Εκπτωτικό Πρόγραμμα Ινομυαλγίας

Διεθνείς μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμπτώματα της ινομυαλγίας έχουν σημαντική μείωση κατά την εφαρμογή της μεθόδου επίπλευσης.

Έχουμε δει τα θετικά αποτελέσματα σε αρκετά άτομα, τα οποία έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμά μας. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα για τους πάσχοντες από ινομυαλγία, το οποίο περιλαμβάνει:

Α) Μια δωρεάν συνεδρία επίπλευσης, και

Β) 50% έκπτωση στην τιμή συνεδρίας του τιμοκαταλόγου μας, ανεξαρτήτως αριθμού συνεδριών.

Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε την προσφορά μας, παρακαλούμε να φέρετε ένα σημείωμα από το

γιατρό σας, το οποίο θα βεβαιώνει την διάγνωση της ινομυαλγίας.