Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6932 530 925

esperidescenter@gmail.com

ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Προετοιμάζουμε το σώμα μας για το καλοκαίρι...

...όχι μόνο στο τομέα της εμφάνισης αλλά και της υγείας και ευεξίας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον ήλιο και την θάλασσα, με όλα τα ευεργετικά τους αποτελέσματα.

Έχουμε ετοιμάσει για σας ένα προνομιακό πακέτο γνωριμίας, που περιλαμβάνει:

- 1 λεμφικό μασάζ

- 1 αναζωογονητικό μασάζ με πουγκιά

- 1 μασάζ για την κυτταρίτιδα με βεντούζες

ΔΩΡΟ: Μία μέτρηση σε ειδικό Κβαντομαγνητικό Αναλυτή

Το πακέτο περιλαμβάνει τις τρεις (3) συνεδρίες μάλαξης, διάρκειας 60', και τον κβαντομαγνητικό έλεγχο, στην ειδική τιμή των 59€ (από αρχική τιμή 180 €).

Η προσφορά έχει διάρκεια από 2 έως και 15 Μαίου.

Περισσότερες πληροφορίες 
 

 

Συνεργάτες

 

Κβαντομαγνητική Ανάλυση


Ο Κβαντικός Μαγνητικός Αναλυτής αντικαθιστά την ανάγκη για υπερήχους,πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού ή ακτινογραφίες για διάφορες σχετικές με την υγεία συνθήκες. Απλά κρατώντας τον αισθητήρα στην παλάμη σας, τα δεδομένα για την υγεία θα πρέπει να συλλέγονται μέσα σε λίγα λεπτά από διάφορα συστήματα του σώματος.

Ο μαγνητικός αναλυτής προσφέρει νέα πλεονεκτήματα στον τομέα της ανάλυσης υλικού. Έχει δειχθεί ότι η εφαρμογή του εν λόγω αναλυτή υπερβαίνει το εύρος της ανάλυσης ιστού και άλλες ιατρικές εφαρμογές. Η μαγνητική τομογραφία αναλυτής μετρά το βαθμό και τον τύπο της απόκρισης ενός θέματος υπό δοκιμή, και σε σύγκριση με ύλη αναφοράς βοηθά στην αναγνώριση αποκλίσεων από την επιθυμητή απόκριση.

Είναι:
•Μη-επεμβατική και ανώδυνη
• Χωρίς ακτινοβολία
• Χωρίς να δώσετε αίμα
•... 41 αναφορές υγείας παράγονται σε μόλις 2 λεπτά
•Συχνότητα:12MHz
•Ποιστοποιήσεις: Ιατρικό διαγνωστικό όργανο κλάσης Α, με αναγνώριση και στην Ευρωπαϊκη Ένωση: CMDCAS, INMETRO, CE/EU, FDA, JPAL


Συνήθεις ερωτήσεις


- Κάθε πότε πρέπει να ξανακάνω Check up έλεγχο;
Ανάλογα από με το συγκεκριμένο ζήτημα οι αλλαγές μπορεί να διαρκέσουν από ημέρες έως μήνες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα παίρνει ένα χρονικό διάστημα για την ανάπτυξη και μπορεί να πάρει χρόνο για να μπει σε καλό δρόμο. Σε γενικές γραμμές,να έχετε εκ νέου μία δοκιμή μετά από 30-60 ημέρες από την αρχική δοκιμή σας, όπου και θα δείτε βελτίωση. Φυσικά, αν δεν έχετε κάνει καμία θετική προσαρμογή μπορεί να δείτε περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα.

- Τι πρέπει να προσέχω πριν την εξέταση;
Για αποτελέσματα ακρίβειας - τουλάχιστον 2 με 3 ώρες πριν από τη δοκιμή σας:
• Μην καταναλώνετε τρόφιμα, αλκοόλ ή ροφήματα με καφεΐνη
• Μην έχετε κάνει γυμναστική
• Αναβάλετε τη λήψη φαρμάκων, εάν είναι δυνατόν
• Μη φοράτε αρώματα ή κολόνια κατά τον έλεγχο

- Τι πρέπει να προσέχω κατά τη διάρκεια της εξέτασης;
• Να φοράτε χαλαρά, άνετα ρούχα
• Αφαιρέστε μεταλλικά είδη και να απενεργοποιήσετε  τα κινητά τηλέφωνα
• Χαλαρώστε, μην μιλάτε και να κρατάτε σταθερή κανονική αναπνοή
• Άφιξη τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη συνάντηση σας


Πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο: Ο έλεγχος της ομορφιάς και της υγείας γίνεται με έναν μη επεμβατικό τρόπο, χωρίς αίμα στο στάδιο της επεξεργασίας και χωρίς οποιαδήποτε ακτινοβολία που εκπέμπεται.
Η συσκευή ελέγχου δεν θα βλάψει το ανθρώπινο σώμα. Ο αναλυτής μετρά τα μαγνητικά πεδία στο σώμα σας για να λάβετε τα αποτελέσματα, ως εκ τούτου όσοι φορούν βηματοδότες ή έχουν μεταλλικά μέλη από αντικατάσταση μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για τη δοκιμή. Η δοκιμή δεν είναι επίσης αποτελεσματική για τις έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.