Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

floating tank - μεθοδοσ επιπλευσησ

 

 

 

 

Ποιοι είμαστε

 

Οι «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» αποτελούν ένα κέντρο διάδοσης σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών ολιστικής προσέγγισης της ζωής και της υγείας, με στόχο:

- Τη διάδοση της εφαρμοσμένης γνώσης, που βασίζεται στην επιστήμη και στη φιλοσοφία, με κύριο στόχο την επαναφορά και διατήρηση της ισορροπίας του ανθρώπου με τη φύση του.

- Την προαγωγή σε όλο τον κόσμο των αξιών του “ευ ζην” και της αρμονίας, συνδέοντας την «αρχαία γνώση» με την επιστήμη, την παράδοση, την εμπειρία και την τεχνολογία 

 

Οραμα –Σκοπος

Η ομάδα του Κέντρου «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» οραματίζεται για όλους τους ανθρώπους την κατάκτηση μιας ζωής χωρίς δυσαρμονία, ασθένεια και πόνο. Εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες που στόχο έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες υγείας και ευεξίας που έχει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στον καθένα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης, κατακτώντας την υγεία και ευεξία.

Η ολιστική προσέγγιση που προτείνει προϋποθέτει αλλά και συνεπάγεται την ενασχόληση με όλα τα επίπεδα ύπαρξης του ανθρώπου, δηλαδή Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα.

Σε μια προσπάθεια συνδυασμού του Ολιστικού ανθρώπου της Ελληνικής παράδοσης με τον Τεχνολογικό άνθρωπο του Σήμερα, όλες οι δράσεις καθώς και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα αποτελούν επιστέγασμα ζωντανής εμπειρίας και γνώσης και είναι διαμορφωμένα για να εξελίσσουν και να εξελίσσονται  πάντα στο πνεύμα και της γενικότερης φιλοσοφίας του κέντρου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ που είναι......

 

Εναρμόνιση-Εξισορρόπηση-Αυτοΐαση    

Πρόληψη-Αυτογνωσία-Αυτοδιαχείριση

Εκπαίδευση

 

 

Ομαδα

Τα ιδρυτικά μέλη του Κέντρου «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» είναι:

Ø  Δημήτρης Μπαρμπαδήμος: Ιδρυτής και Διευθυντής του Νέου Θεμέλιου, Ερευνητής, συγγραφέας, Πολιτικός Μηχανικός. Με όραμα την εξάπλωση ενός ολιστικού μοντέλου Ζωής με αυτάρκεια και αυτογνωσία.

Ø  Λυδία Χατζηνουσίου: Ιδρύτρια και εκπαιδεύτρια της Ιπποκράτειας Ολιστικής Αυτοΐασης, Ερευνήτρια, Φυσικοθεραπεύτρια. Με όραμα την αναβίωση της ελληνικής ολιστικής θεραπευτικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ø  Γιώργος Δεληνικόλας: Μηχανικός, ερευνητής και εφαρμοστής τεχνολογίας μεθόδου επίπλευσης,  floating. Με όραμα τη διάδοση τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών, αποκατάστασης και εξισορρόπησης της υγείας.