Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

εορταστικεσ προσφορεσ - δεκεμβρησ 2018

Εορταστικά πακέτα ευεξίας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δωροεπιταγές για τους αγαπημένους μας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

 

 

Αυγουστιάτικη Προσφορά Συνεδριών Επίπλευσης (Floating Tank)

2018-07-31 17:14

Τελείωσαν οι διακοπές αλλά σας λείπει η χαλάρωση που προφέρει το νερό στο σώμα σας;

Χρειάζεστε ξεκούραση από την καθημερινότητα σας αλλά οι διακοπές αργούν; 

Έχετε ανάγκη από ηρεμία και ανακούφιση από το άγχος;

Η μέθοδος επίπλευσης είναι ο ιδανικότερος τρόπος για βαθιά χαλάρωση και ανανέωση. Το μυαλό μπαίνει σε κατάσταση «διαλογισμού» και το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει σε μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή (Flating Tank) που περιέχει 25 πόντους νερού, ελεγχόμενης θερμοκρασίας σώματος και  μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Όταν το σώμα χαλαρώνει, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει στους κουρασμένους μύες και απομακρύνει τις τοξίνες προσφέροντας ανακούφιση από  το καθημερινό άγχος, αλλά και πόνους ή κούραση.

Η μηδενική βαρύτητα βοηθά στη χαλάρωση των μυών, κατά συνέπεια και στην ευκολότερη  ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Επιπλέον,  η μεγάλη περιεκτικότητα του θαλάμου σε μαγνήσιο επιτρέπει την πρόσληψη και απορρόφηση του από τον οργανισμό με βαθμό υψηλότερο από τις υπόλοιπες γνωστές μεθόδους σήμερα, συμβάλλοντας στην ταχύτατη αποβολή γαλακτικού οξέως από τους ιστούς  του σώματος, καθώς και στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου.

Επωφεληθείτε λοιπόν από την αυγουστιάτικη μας προσφορά και κλείστε τώρα ένα πακέτο συνεδριών επίπλευσης, στον πρώτο Θάλαμο Επίπλευσης στην Ελλάδα και μοναδικό στην πόλη μας, αποκλειστικά στις "Εσπερίδες".

Περισσότερες πληροφορίες για τον Θάλαμο Επίπλευσης μπορείτε να βρείτε εδώ ή να δείτε αυτό το video.

Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις (3) συνεδρίες Επίπλευσης (διάρκειας 60'), στην μοναδική τιμή των 69€ (από αρχική τιμή 160€).

ΔΩΡΟ: Μία (1) συνεδρία χαλαρωτικής μάλαξης (διάρκειας 30')

Διάρκεια προσφοράς: από 20 Αυγούστου ως 31 Αυγούστου 2018.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, στο τηλ. 2310531365 (10 πμ - 18 μμ) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Φόρμα ενδιαφέροντος για ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΗΣ