Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

εορταστικεσ προσφορεσ - δεκεμβρησ 2018

Εορταστικά πακέτα ευεξίας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δωροεπιταγές για τους αγαπημένους μας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

 

 

Προσφορά συνεδριών ΜΑΛΑΞΗΣ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ για ευεξία και αποτοξίνωση

2018-10-08 13:34

Προσφέρουμε στο σώμα μας μια βαθιά πολυεπίπεδη αποτοξίνωση ...

...που είναι το κλειδί για αντιμετωπίσουμε τις φθινοπωρινές ιώσεις, να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας με ζωτικότητα και ευεξία και τον ψυχισμό μας με ηρεμία και χαλάρωση.

Έχουμε ετοιμάσει για σας ένα προνομιακό πακέτο γνωριμίας, που περιλαμβάνει:

- 2 αναζωογονητικό μασάζ με πουγκιά που περιέχουν ζεόλιθο, για βαθιά αποτοξίνωση και απολέπιση  Ο ζεόλιθος εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες, λειτουργώντας ως αντιοξειδωτικό και αποτοξινωτικό, ενώ θεωρείται επίσης ένα φυσικό αντι-ιικό προϊόν, με πολύ καλά αποτελέσματα στο κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη. Δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (μεταξύ 7,35 και 7,45), η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό. Ταυτόχρονα κατά την μάλαξη με έντονες αναζωογονητικές κινήσεις γυμνάζουμε όλο το σώμα, κάτι που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση υγείας και δύναμης. (Διάρκεια 60')

- 1 συνεδρία επίπλευσης, στον ειδικό και μοναδικό μας Θάλαμο επίπλευσης, για βαθιά χαλάρωση και αποτοξίνωση. Το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει σε μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή που περιέχει 25 πόντους νερού ελεγχόμενης θερμοκρασίας και  μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει στους κουρασμένους μύες και απομακρύνει τις τοξίνες προσφέροντας ανακούφιση από πόνους, ασθένειες και το καθημερινό άγχος ενώ οδηγεί σε βαθιά αποτοξίνωση χάρη στα άλατα Epsom. (Διάρκεια 60')

 

ΔΩΡΟΜία μέτρηση σε ειδικό Κβαντομαγνητικό Αναλυτή, για να δούμε την ενεργειακή κατάσταση μας, στους τομείς του ανοσοποιητικού μας συστήματος και του μεταβολισμού μας.

Το πακέτο συνολικά περιλαμβάνει τις δύο (2) συνεδρίες μάλαξης, διάρκειας 60', μία (1) συνεδρία επίπλευσης και τηνκβαντομαγνητική μέτρηση, στην ειδική τιμή των 69 € (από αρχική τιμή 190 €).

Η προσφορά έχει διάρκεια από 10 Οκτωβρίου ως και 25 Οκτωβρίου. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, στο τηλ. 2310531365 (10 πμ - 18 μμ) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Προσφορά συνεδριών ΜΑΛΑΞΗΣ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος, κι εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας