Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

εορταστικεσ προσφορεσ - δεκεμβρησ 2018

Εορταστικά πακέτα ευεξίας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δωροεπιταγές για τους αγαπημένους μας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

 

 

Πακέτο Καλοκαιρινής Αποτοξίνωσης

2018-06-06 15:21

Προσφέρουμε στο σώμα μας μια βαθιά πολυεπίπεδη αποτοξίνωση ...

...έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον ήλιο και την θάλασσα, με όλα τα ευεργετικά τους αποτελέσματα, βιώνοντας ευεξία, ενέργεια και λαμπερή εμφάνιση. 

Έχουμε ετοιμάσει για σας ένα προνομιακό πακέτο γνωριμίας, που περιλαμβάνει:

- 1 μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζεςκατά τη διάρκεια του οποίου με γρήγορες κινήσεις ανοίγουν τα λιποκύτταρα, δημιουργείται υπεραιμία, οξυγωνόνονται οι ιστοί, μειώνεται το οίδημα και ο πόνος και αποκτούμε λεία και υγιή επιδερμίδα. (Διάρκεια 60')

- 1 αναζωογονητικό μασάζ με πουγκιά που περιέχουν ζεόλιθο, για βαθιά αποτοξίνωση και απολέπιση, ενώ ταυτόχρονα με έντονες αναζωογονητικές κινήσεις γυμνάζουμε όλο το σώμα και προσφέρει την απόλυτη αίσθηση υγείας και δύναμης. (Διάρκεια 60')

- 1 συνεδρία επίπλευσης, στον ειδικό και μοναδικό μας Θάλαμο επίπλευσης, για βαθιά χαλάρωση και αποτοξίνωση. Το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει σε μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή που περιέχει 25 πόντους νερού ελεγχόμενης θερμοκρασίας και  μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει στους κουρασμένους μύες και απομακρύνει τις τοξίνες προσφέροντας ανακούφιση από πόνους, ασθένειες και το καθημερινό άγχος ενώ οδηγεί σε βαθιά αποτοξίνωση χάρη στα άλατα Epsom. (Διάρκεια 60')

 

ΔΩΡΟΜία μέτρηση σε ειδικό Κβαντομαγνητικό Αναλυτή, για να δούμε την ενεργειακή κατάσταση μας, στους τομείς του μεταβολισμού και του λεμφικού μας συστήματος.

Το πακέτο συνολικά περιλαμβάνει τις δύο (2) συνεδρίες μάλαξης, διάρκειας 60', μία (1) συνεδρία επίπλευσης και τηνκβαντομαγνητική μέτρηση, στην ειδική τιμή των 69 € (από αρχική τιμή 190 €).

Η προσφορά έχει διάρκεια από 7 έως και 27 Ιουνίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, στο τηλ. 2310531365 (10 πμ - 18 μμ) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

 

Πακέτο Καλοκαιρινής Αποτοξίνωσης

Πακέτο Καλοκαιρινής Αποτοξίνωσης, με 2 συνεδρίες μάλαξης και 1 επίπλευσης