Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30 - 3ος ορ.
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6948 124 825

esperidescenter@gmail.com

COVID-19: Βασικές συμβουλές πρόληψης

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους άλλους

  • Όταν δεν μπορείτε να κρατήσετε μια ασφαλή απόσταση από τους άλλους, καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με προστατευτική μάσκα
  • Καλύψτε το βήχα και το φτάρνισμα με τον αγκώνα σας ή με χαρτομάντιλο
  • Μην αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας
  • Πλένετε τα χέρια σας συχνά και απολυμαίνετε τακτικά τις επιφάνειες του σπιτιού σας
  • Ακολουθείτε τις οδηγίες των τοπικών κρατικών φορέων για την παραμονή στο σπίτι
  • Διατηρείτε ασφαλείς αποστάσεις από τους άλλους
  • Ενισχύστε τον οργανισμό σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα ακολουθώντας υγιεινή διατροφή, τρώγοντας πολλά φρούτα και λαχανικά, και κάνοντας τακτικές αποτοξινώσεις, με όποια μέθοδο εσείς θα επιλέξετε. 
  • Διατηρείστε τον ψυχισμό σας υγιή, αφού γνωρίζουμε πλέον ότι τα αρνητικά συναισθήματα μας κάνουν ευάλωτους στις ασθένειες όλων των ειδών.

 

Από την σταγόνα στον Ωκεανό της Ευγνωμοσύνης

2022-05-18 18:57

Επίγνωση-Μετουσίωση-Πρόθεση

ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Μ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ.

Η δεξιότητα της ευγνωμοσύνης είναι ένα εκπληκτικό κλειδί, ένας κώδικας μετατροπής, ένα μαγικό ραβδί. Δεν πρόκειται για μαγεία, είναι μαγική επιστήμη. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτά τα νέα νευρικά μονοπάτια και να νιώθουμε όμορφα. Να ζούμε αλλιώς, με την ποιότητα του Παράδεισου. Είναι στο χέρι μας.

«Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ»

Ας γνωρίσουμε την Κυριακή Παπαδημητρίου: Σύμβουλος Πρόληψης, Σύμβουλος ιαμάτων Dr Bach και Ομοιοπαθητικός.

Η Κυριακή Παπαδημητρίου είναι συγγραφέας - ερευνήτρια σε θέματα Πρόληψης και επιστημονικός συνεργάτης της Κοινωνικής Ιατρικής του Α.Π.Θ. Έχει υπάρξει επί σειρά ετών Συντονίστρια του Κέντρου Αγωγής Υγείας του Α.Ν.Θ. ≪ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ≫, Επιστημονικά Υπεύθυνη προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, πρώην υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Υγείας. Για την εφαρμογή των προγραμμάτων της έχει πάρει πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεύσεις από φορείς και οργανισμούς. Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά ως σύμβουλος αυτογνωσίας – αυτοβελτίωσης, προληπτικής ιατρικής, αγωγής υγείας και ως ολιστική θεραπεύτρια, αξιοποιώντας σε ατομικό επίπεδο, συνδυαστικά, όλες τις σπουδές της και κυρίως τη μακροχρόνια εμπειρία της.

«…το όραμα του κάθε ανθρώ̟που αντανακλά τις Ποιότητες του. Το δικό μου όραμα είναι η αγάπη και η συγχωρητικότητα σε έναν κόσμο αλλαγμένο, ενσυνείδητα, άξιο ευγνωμοσύνης. Η θεραπεία είναι ένας δρόμος συνυφασμένος με την γνώση του εαυτού, την κατανόηση, την απελευθέρωση και την αλλαγή. Στη συμβουλευτική έχω βρει το καταφύγιο της εκπλήρωσης του βαθύτερου σκοπού μου. Σας περιμένω την Παρασκευή 27/5, στις 7:30 μμ, ώστε να συνοδοιπορίσμουμε στην γνώση γύρω από τον συνδυασμό Αυτο-Θεραπευτικών και Αυτο-γνωσιακών τεχνικών, μέσα από ιδιαίτερα βιωματικές μεθόδους.»

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις "Εσπερίδες - Κέντρο Ολιστικής Αυτοϊασης" και θα φιλοξενηθεί στον χώρο του Συλλόγου Νέο Θεμέλιο, Πτολεμαίων 30, 3ος ορ., την Παρασκευή 27 Μαίου 2022, στις 19,30 μμ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.