Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης

Eσπερίδες ΚοινΣΕπ

Πτολεμαίων 30
Θεσσαλονίκη
54630
2310 531 365
6980 800 794
6942 990 635
esperidescenter@gmail.com

εορταστικεσ προσφορεσ - δεκεμβρησ 2018

Εορταστικά πακέτα ευεξίας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δωροεπιταγές για τους αγαπημένους μας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

 

 

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ - ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ATLASPROFILAX® ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

2018-11-23 14:11

To Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα γίνουν συνεδρίες εφαρμογής με την μέθοδο ATLASPROFILAX® από τον κ. DRIVAS Theo (Διπλωματούχος ATLAS PROF Ελβετικής Ακαδημίας με την μέθοδο R. C. Schümperli) στα ΓΙΑΝΝΕΝΑκατόπιν ραντεβού, σε συνεργασία με το Κέντρο Ολιστικής Αυτοϊασης "ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ".

Η μέθοδος AtlasPROfilax® είναι ένας μοναδικός μη επεμβατικός τρόπος για την οριστική αντιμετώπιση των συνεπειών του μετατοπισμένου Άτλαντα (1ος αυχενικός σπόνδυλος), που ταλαιπωρεί την πλειοψηφία των συνανθρώπων μας, ακόμα και από την παιδική ηλικία. Η εφαρμογή γίνεται για μία μόνο φορά και τα αποτελέσματα της είναι μόνιμα. 

 

Ο ΑΤΛΑΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...  

αλλά, αν δεν βρίσκεται στη σωστή θέση, ευθύνεται και για μεγάλο αριθμό επίπονων ενοχλήσεων και ασθενειών.  Στην εικόνα φαίνεται ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος, ο επονομαζόμενος Άτλας, πάνω στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο (Axis).

Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του αυχενικού συνδρόμου, προβλήματα της σπονδυλικής στήλης (κήλες, σκολίωση κλπ), προβλήματα στις αρθρώσεις, μυοσκελετικούς πόνους κλπ. Μετά την εφαρμογή θα δούμε το σώμα μας να απελευθερώνεται από ότι το εμπόδιζε να κινηθεί, να απαλλάσσεται από τον πόνο και την δυσφορία, αλλά και να απελευθερώνει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης και να θεραπεύει ακόμα και προβλήματα που ουδέποτε θα συσχετίζαμε με τον Άτλαντα!

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όταν ο Άτλας επανέλθει στην σωστή του θέση τότε είναι δυνατή η αποκατάσταση της σωματικής ισορροπίας. Αρχίζει η πολύτιμη διαδικασία της αυτοθεραπείας και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί καλύτερα. Η αποκατάσταση των κυττάρων και των οργάνων δεν γίνεται όμως από την μια μέρα στην άλλη. Μετά την διόρθωση του Άτλαντα με την μέθοδο ATLASPROFILAX® αντιδρά κάθε οργανισμός διαφορετικά, ανάλογα με την σωματική και ψυχική του κατάσταση. Υποστηρίξτε την διαδικασία της αυτοθεραπείας με τακτικά μασάζ του αυχένα και της πλάτης και με λουτρά.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μετά τη θεραπεία του Άτλαντα το σώμα σας επανέρχεται στη σωστή θέση. Ωστόσο, αυτή η νέα κατάσταση για το σώμα απελευθερώνει συσσωρευμένες εντάσεις και μπλοκαρίσματα που είτε υπήρχαν εκ γενετής είτε συσσωρεύτηκαν κατά την διάρκεια της ζωής μας. Για να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά αυτή η μετάβαση, συστήνεται  η ολοκλήρωση της αποθεραπείας να γίνεται αμέσως μετά  τη θεραπεία.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» προσφέρει την δυνατότητα σε όσους έχουν μόλις κάνει την θεραπεία του Άτλαντα, να ολοκληρώσουν την αποθεραπεία κάνοντας τουλάχιστον έξι συνεδρίες, με ειδικές μυοσκελετικές μαλάξεις.

Αναλυτικά:

Μυοσκελετικό μασάζ : Κάθε μυς, κάθε ιστός και κάθε όργανο, συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο νεύρο. Οι εντάσεις, τα στρεσαρίσματα και οι εσωτερικές συγκρούσεις  που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας, αποτυπώνονται στο σώμα μας μέσω των νεύρων, με τη μορφή μυϊκών σπασμών ή κρυστάλλων γαλακτικού οξέως. Η συγκεκριμένη τεχνική μάς επιτρέπει, τόσο μέσω της χαλάρωσης του μυϊκού συστήματος  όσο και μέσω της αναγνώρισης και της επίλυσης των εσωτερικών συγκρούσεων, να πετύχουμε την αποφόρτιση  των αποθηκευμένων εντάσεων στους μύες και την αποβολή του γαλακτικού οξέως. Η χαλάρωση αυτή των μυών είναι απαραίτητη για να μπορέσει το σώμα να ακολουθήσει χωρίς αντιστάσεις την νέα υγιή στάση της σπονδυλικής στήλης.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα: ΑtlasPROfilax


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:
Κιν. 6945529831 & e-mail: esperidescenter@gmail.com
 

Επικοινωνήστε μαζί μας  για περισσότερες πληροφορίες ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

Εφαρμογές Atlasprofilax στα Γιάννενα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας